MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuw verdrag Marokko-Nederland: wederzijdse rechtshulp in strafzaken

15 december 2012 | in Marokko | Reageer

Op 1 december is een nieuw verdrag tussen Marokko en Nederland in werking getreden. Het gaat om het Verdrag betreffende de wederzijdse rechtshulp in strafzaken tussen het Koninkrijk der Nederlanden en het Koninkrijk Marokko.

Op 20 september 2010 hebben de twee landen al afgesproken om elkaar bij te staan betreffende rechtshulp in strafzaken. Het Verdrag is nu, enkele jaren later, in werking getreden.

Het Verdrag faciliteert samenwerking en bevat afspraken over met name de opsporing en vervolging van personen die strafbare feiten hebben gepleegd, zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wat betreft het Koninkrijk der Nederlanden, treedt het Verdrag in werking voor het gehele Koninkrijk, behalve voor Sint Maarten. (persbericht: het ministerie van Buitenlandse Zaken)

Plaats je reactie