MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe oliehaven nabij Nador

16 december 2012 | in Economie | Reageer

Vijf jaar na de opening van de containerhaven in Tanger, ondertekende koning Mohammed VI en zijn regering de plannen voor financiering en uitbating van een greenfield oliehaven nabij Nador in de Med. Dat meldt NieuwsbladTransport.nl.

De nieuwe haven nabij Nador, genaamd Nador West Med, zal komen te liggen in de baai van Betoya, op 30 kilometer van Nador. Het project gaat meer dan vijf jaar in beslag nemen en 670 miljoen euro kosten.

Naast het behandelen van allerlei reguliere goederen, zal de haven ook voorzien in grote opslagtanks voor ruwe en geraffineerde olieproducten. (Bron/ lees verder: NieuwsbladTransport.nl, Nuqudy.com)

Plaats je reactie