MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Frankrijk gaan partnerschap aan van 280 miljoen euro

17 december 2012 | in Economie | Reageer

Marokko en Frankrijk hebben contracten ondertekend ter waarde van 280 miljoen euro, waarbij de landen een financieringspartnerschap aangaan om een ​​programma van zonne- en wind-energie te ontwikkelen.

De deal werd getekend toen de Franse premier Jean-Marc Ayrault Casablanca bezocht, in een poging om de economische betrekkingen tussen de landen te versterken.

De deal tussen de twee landen omvat ook de 57 miljoen euro kostende overeenkomst tussen het Franse elektriciteitsbedrijf EDF en haar Marokkaanse tegenhanger voor het opwekken van energie door middel van de zon en de wind. (Bron/ lees verder: AllAfrica.com)

Plaats je reactie