MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Consul Generaal Marokko bezoekt moskeeën in Weert

19 december 2012 | in Maatschappij | Reageer

De Consul-Generaal van Marokko, de heer Mohamed Bentaja heeft maandag 17 december een informeel kennismakingsbezoek gebracht aan het plaatsje Weert. Samen met burgemeester Jos Heijmans en wethouder Harrie Litjens bezocht hij de twee Marokkaanse moskeeen in Weert.

Een aantal ambtelijke vertegenwoordigers waaronder de PvdA raadsleden Fanida Kadra en Malika Zaabouldeel maakten onderdeel uit van het gezelschap

Consul Bentaja werd in beide moskeeen ontvangen door de Marokkaanse bestuursleden. (Bron en foto: Gemeente Weert )

Plaats je reactie