MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Beyonce naar Marokko voor Mawazine festival

21 december 2012 | in Muziek | 1 Reactie

De Amerikaanse R&B-zangeres Beyoncé Knowles komt naar Marokko. De 31-jarige zal een optreden komen geven op het veel besproken Mawazine Festival. Ook de Amerikaanse zangeres Miley Cyrus is bevestigd. Dat meldt Festivalinfo.nl.

Wereldsterren en grootverdieners als Whitney Housten en Shakira gingen hun voor in Marokko.

Op het veel besproken festival bestaat veel kritiek.Grote wereldsterren worden ingevlogen en krijgen fikse beloningen voor vaak maar korte optredens. Mawazine kost de Marokkaanse belastingbetaler jaarlijks tientallen miljoenen dirhams. (Bron/ lees verder: Festivalinfo.n)

Er is 1 reactie

  1. mo
    21 december 2012 om 11:20 uur.

    ik heb maar 1 woord
    tfoe!

    “Mawazine kost de Marokkaanse belastingbetaler jaarlijks tientallen miljoenen dirhams”

Plaats je reactie