MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wetsvoorstel einde export kinderbijslag in wacht gezet

22 december 2012 | in Maatschappij | Reageer

Op verzoek van de Eerste Kamer is op 18 december het wetsvoorstel om een eind te maken aan de export van de kinderbijslag naar onder andere Marokko aangehouden, in afwachting van een advies van de Raad van State. Dat meldt WereldJournalisten.nl

Bij verschillende fracties in de Eerste Kamer leven zoveel vragen over de rechtmatigheid, zorgvuldigheid en effecten van het wetsvoorstel, dat er op dit moment geen meerderheid voor is.

Zij willen eerst meer helderheid over deze aspecten. De plenaire behandeling van het wetsvoorstel komt in de Eerste Kamer weer aan de orde, zodra de Raad van State het gevraagde advies heeft uitgebracht. (Bron/ lees verder: Eerstekamer.nl, SMN.nl en WereldJournalisten.nl)

Plaats je reactie