MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nauwelijks belangstelling korfbalclinic voor Marokkaanse jongeren

25 december 2012 | in Sport | Reageer

Meer Marokkaanse jongeren zouden aan korfbal moeten doen. Dat vinden Stichting Korfbal Marokko Nederland en PSV Korfbal. Daarom was er maandagochtend een korfbalclinic speciaal voor Marokkaanse jongeren in Sporthal Strijp in Eindhoven. De opkomst viel echter tegen. Dat meldt Omroep Brabant.

Het streven was om vijftien jongeren mee te laten doen, maar het bleef bij vier kinderen.

Het initiatief is voortgekomen uit een plan om allochtonen aan te moedigen zich aan te sluiten bij sportclubs. Mohammed Aboudamir, een bestuurder van Educatie en Vormgeving in de Marokkaanse regio Oriental, zou in december een lezing geven over Marokko en korfbal. Dit ging door ziekte niet door. Dit was ook al een tegenslag voor de organisatoren. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

Plaats je reactie