MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse politie ontmantelt drugsnetwerk

28 december 2012 | in Marokko | Reageer

De Spaanse politie heeft elf ton hasj in beslag genomen bij het oprollen van een drugsbende die drugs smokkelde naar verschillende Europese landen. De drugs waren uit Marokko gesmokkeld en zaten in vrachtwagens die waren uitgerust met speciale tanks om ze te verstoppen. Dat meldt RTL Nieuws.

Daarbij werd 11 ton hasj in beslag genomen en werden 35 mensen opgepakt.

De politie kon in de loop van het onderzoek ook beslag leggen op 150.000 euro, 14 voertuigen en 109 mobiele telefoons. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws en b92.net)

Plaats je reactie