MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Opnieuw verdachte moord Marokkanen Venray vrijgelaten

29 december 2012 | in Maatschappij | Reageer

Een van de verdachten van de moord in mei 2006 op twee Marokkanen in Venray, Lau G., is weer op vrije voeten. Vrijdag besloot de rechtbank in Roermond dat G. wegens onvoldoende bewijs weer mag worden vrijgelaten.

De in Duitsland wonende G. werd enkele weken geleden opgepakt. Donderdag is hij aan Nederland uitgeleverd.

Vorige week werd ook een andere verdachte in deze zaak, Geert G. uit Baarlo, vrijgelaten. (Bron/ lees verder: VeluweLand.nl)

Plaats je reactie