MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fransman gearresteerd voor moord op Rachid Lebiyed

30 december 2012 | in Maatschappij | Reageer

Een 34-jarige Fransman is in het Spaanse Málaga aangehouden omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een dodelijke schietpartij in Breda in 2006. Dat meldt Omroep Brabant. Bij die schietpartij kwam Bredanaar Rachid Lebiyed om.

In Breda was in maart 2006 een schietpartij tijdens een drugsdeal in een flat aan de Oranjeboomstraat. Daarbij kwam de 31-jarige Rachid Lebiyed om en raakte een vriend van hem zwaargewond.

De gearresteerde Fransman wordt samen met twee landgenoten verdacht van betrokkenheid bij de mislukte drugsdeal. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

Plaats je reactie