MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Africa Eco Race: etappe Nador-Boudnib geannuleerd

31 december 2012 | in Sport | Reageer

De vijfde editie van de Africa Eco Race heeft zaterdag een valste start gemaakt. De etappe van de eerste dag, van Nador naar Boudnib, is geannuleerd. Door een defect aan één van de boten die de karavaan van Spanje naar Marokko moest brengen, werd er te veel vertraging opgelopen. Dat meldt de website MSN.com.

De deelnemers trokken daarom in konvooi langs de verharde weg naar Boudnib, waar zondag de echte start zal worden gegeven. De klassementsrit van Boudnib naar Tangounite is 409 kilometer lang.

De Africa Race, de spirituele opvolger van de verdwenen Dakar, is na vier edities stilaan volwassen aan het worden. Steeds meer deelnemers starten mee aan de race. (Bron/ lees verder: MSN.com)

Plaats je reactie