MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko uitgenodigd voor nucleair oefening in Spanje

02 januari 2013 | in Marokko, Redactioneel | Reageer

Marokko is door de EU uitgenodigd om deel te nemen aan een nucleair veiligheids simulatieoefening dat zal worden gehouden in Spanje tegen het einde van volgend jaar.

De oefening, genaamd CURIEX 2013, zal worden georganiseerd door de Europese Commissie en de Spaanse regering. Portugal, Frankrijk, Italië, België en Israël waren ook uitgenodigd om deel te nemen aan de oefening.

De oefening, die wordt gehouden in het Spaanse nucleaire site Al Maraz, zal een nucleaire ramp simuleren om de aanpak voor burgerbescherming alsook de capaciteiten van het leger te evalueren.

Marokko heeft een nucleair en wetenschappelijk onderzoekscentrum in Maamora in de buitenwijken van Rabat. (Bron/ lees verder: NorthAfricaPost.com)

Plaats je reactie