MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gevonden meteoriet is vulkanische Marskorst

05 januari 2013 | in Maatschappij | Reageer

Na uitgebreide analyse is een internationaal team wetenschappers tot de conclusie gekomen dat de unieke meteoriet die in 2011 in Marokko werd gevonden, een bijzonder stukje Marskorst lijkt te zijn. De ruimtesteen is waarschijnlijk 2,1 miljard jaar geleden bij een inslag van de planeet losgebroken. Dat meldt NU.nl.

De wetenschappers hadden al eerder geconstateerd dat de meteoriet, met de naam Northwest Africa (NWA) 7034, veel lijkt op de 110 eerder gevonden meteorieten waarvan wordt gedacht dat ze van Mars komen.

Het gesteente van meteoriet NWA 7034 heeft een vulkanische oorsprong en is mogelijk afkomstig uit een kratermeer op Mars. (Bron/ lees verder: NU.nl en AllAfrica.com)

Plaats je reactie