MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko speelt gelijk in oefenwedstrijd voor Africa Cup

09 januari 2013 | in Marokko | Reageer

In de eerste oefenwedstrijd, ter voorbereiding op Afrika Cup 2013, heeft Marokko gelijk gespeeld tegen Zambia. Beiden landen kwamen in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg niet verder dan 0-0.

In een wedstrijd waarin vooral Zambia heel veel kansen heeft gehad, mag de Marokkaanse ploeg achteraf best tevreden zijn met het resultaat. De doelpogingen van Rainford Kalaba en Mukuka Mulenga werden knap gered door doelman Nadir Lamyaghri.

Bij Marokko begonnen onder andere oud-Feyenoorder Karim El Ahmadi en ex-Heerenvener Oussama Assaidi in de basis.

De Afrika Cup in Zuid-Afrika begint op 19 janauri. De finale is op 10 februari.

Zie hier een samenvatting van de wedstrijd:

Plaats je reactie