MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Nederland overleggen over uitkeringen

10 januari 2013 | in Economie | 1 Reactie

De Nederlandse ambassadeur in Marokko heeft woensdag overlegd met vertegenwoordigers van de Marokkaanse regering over het Nederlandse plan om de export van uitkeringen naar Marokko te stopzetten. Dat bevestigt een woordvoerder van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) woensdag, meldt De Telegraaf.

Het gesprek stond al langer gepland, aldus de zegsman. Tijdens dit eerste gesprek hebben beide landen de wederzijdse standpunten uitgewisseld.

Marokko weigert al langer mee te werken aan Nederlandse pogingen om het meenemen van Nederlandse uitkeringen als de kinderbijslag of het kindgebonden budget te stoppen. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Er is 1 reactie

  1. El amrani abderahman
    31 december 2013 om 01:58 uur.

    Ik Weel trog na Marokko

Plaats je reactie