MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Waarnemend ambassadeur Marokko op bezoek in Venray

12 januari 2013 | in Politiek | Reageer

Abdelkarim Ben Sellam, de waarnemend ambassadeur van Marokko in Nederland, heeft donderdag een bezoek gebracht aan Venray.

Burgemeester Gilissen had de ambassadeur uitgenodigd om te komen kennismaken met Venray en de Marokkaanse gemeenschap. Samen met ongeveer dertig leden uit de Venrayse Marokkaanse gemeenschap spraken zij over de kansen, de positie en het imago van de Marokkaanse gemeenschap in Venray. Dat meldt Omroepvenray.nl.

De waarnemend ambassadeur zegde Venray en de Marokkaanse gemeenschap zijn steun toe en gaf aan over enige tijd een nieuw bezoek te zullen brengen. (Bron/ lees verder: Omroepvenray.nl)

Plaats je reactie