MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Hamdaoui zet Marokko op juiste spoor

14 januari 2013 | in Sport | Reageer

Mede dankzij Mounir El Hamdaoui heeft Marokko zaterdag een oefenzege op Namibië geboekt. De speler van Fiorentina opende de score in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg al in de tweede minuut. Het werd 2-1 tegen Namibië.

De ploeg van bondscoach Rachid Taoussi creëerde na het openingsdoelpunt wat kansen, maar die werden niet benut. Aan het einde van de eerste helft kwam Namibië via Kaimbi op gelijk hoogte, na een foute pass van Aston Villa middenvelder Karim El Ahmadi. In de tweede helft wist Marokko nogmaals te scoren in de persoon van FAR Rabat aanvaller Youssef El Kaddioui, die de bal hard in het doel schoot.

Marokko bereidt zich voor op de Afrika Cup in Zuid-Afrika, die volgende week begint. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal.nl)

Plaats je reactie