MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en Angola weten niet te scoren in openingswedstrijd

20 januari 2013 | in Sport | Reageer

Marokkaans elftalMarokko en Angola zijn tijdens hun openingswedstrijd voor de Afrika Cup zaterdag niet tot scoren gekomen. Eerder op de dag wisten Zuid-Afrika en Kaapverdië ook niet te scoren. Alle landen in groep A staan hierdoor na de eerste speeldag precies op één punt.

Mounir El Hamdaoui kreeg in de eerste helft twee goede kansen. Zijn inzetten werden echter knap gepareerd door de Angolese doelman Lama. De omstandigheden in Soccer City hielpen ook niet bepaald mee: het regende onophoudelijk in het koude Johannesburg.

Bij Marokko stonden de oud-eredivisiespelers Karim el Ahmadi, Oussama Assaidi, Mounir el Hamdaoui en Nordin Amrabat in de basis. El Ahmadi en El Hamdaoui werden nog in de tweede helft gewisseld.

Klik hier voor een samenvatting van de wedstrijd.

Plaats je reactie