MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Succesvolle Marokkaanse marathonloper overlijdt na verkeersongeluk

21 januari 2013 | in Sport | Reageer

De uitermate succesvolle Marokkaanse hardloper Abderrahim El GoumriDe uitermate succesvolle Marokkaanse hardloper Abderrahim El Goumri overleed zaterdag na een verkeersongeluk op de weg tussen Temara en Rabat. Dat meldt DeHardloopKrant.com.

Abderrahim El Goumri geldt als de meest succesvolle Marokkaanse marathonloper allertijden. Bij hem in de auto zaten de baanatleten Youssef Baba en Rashid Ramzi, beide werden in het ziekenhuis behandeld maar mochten later het ziekenhuis verlaten. Het ongeval vondt plaats ter hoogte van Harhora.

El Goumri was een schorsing van vier jaar aan het uitzitten wegens afwijkende waarden in zijn biologisch paspoort in juli 2012. (Bron/ lees verder: DeHardloopKrant.com en Insidethegames.biz)

Plaats je reactie