MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko pakt terroristenronselaars op

22 januari 2013 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaanse politie heeft een netwerk opgerold dat jongeren rekruteerde voor de Noord-Afrikaanse afdeling van de islamitische terreurorganisatie al-Qaeda. Agenten pakten in de nacht van zaterdag op zondag in een reeks steden twintig verdachten op. Dat meldt de Volkskrant.

Het netwerk zou onder andere actief zijn geweest in Nador, Fes en Tanger.

Het Marokkaanse ministerie zegt erg bezorgd te zijn over „de verbreiding van terroristische netwerken”. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie