MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marathon Marrakech gaat zondag van start

23 januari 2013 | in Sport | Reageer

International marathon of MarrakechKomende zondag vindt de 24 editie plaats van de Marathon van Marrakech. In de Marokkaanse koningsstad worden dit jaar zo’n 7.000 deelnemers verwacht, waarvan ongeveer de helft uit het buitenland komt. De Marathon van Marrakech is het grootste ééndaagse evenement van Marokko en is één van de grootste en snelste marathons van het Afrikaanse continent. Dat schrijft DeHardloopKrant.com.

Ook dit jaar kent de marathon bij de mannen weer een sterke bezetting. De winnaar van vorig jaar, de Keniaan Stephen Tum, komt weer terug, samen met zijn landgenoten Sammy Kibet, Silas Kipruto en Luka Rotich. Zij zullen sterke tegenstand ondervinden van de winnaar van 2011, de Ethiopiër Gezahagn Girma. Bij de vrouwen is de Keniaanse Margaret Toroitich de favoriete.

TV zender Maroc 1 zal verslag doen van de marathon. De uitzending begint om 9.00 u. Nederlandse tijd. (Bron/ lees verder: DeHardloopKrant.com)

Plaats je reactie