MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko overtuigt weer niet, maar maakt nog kans

24 januari 2013 | in Sport, Uitgelicht | 2 Reacties

Marokko-NamibiëDe Marokkaanse voetballers hebben woensdag in het toernooi om de Afrika Cup een blamage maar net weten te voorkomen. De Leeuwen van de Atlas redden in de slotfase van het duel met Kaapverdië een punt dat uitzicht biedt op een langer verblijf in Zuid-Afrika: 1-1.

Marokko-bondscoach Rachid Taoussi had op papier een beduidend sterkere selectie tot zijn beschikking, maar helaas mocht dat niet baten.

In de de 35ste minuut vormde het onnodig balverlies van El Ahmadi de inleiding voor de openingstreffer. Platini zorgde voor de eerste Afrika Cup-treffer van Kaapverdië in de geschiedenis van het Afrika Cup-toernooi. Pas in de 78ste minuut kwam Marokko op gelijke hoogte. Youssef El-Arabi tekende voor de verlossende 1-1. Ondanks een aantal mooie kansen kwam Marokko niet verder dan de gelijkmaker.

Zondag moet Marokko winnen van gastheer Zuid-Afrika om door te gaan naar de kwartfinale. Zuid-Afrika leidt met vier punten, Kaapverdië en Marokko staan op twee, Angola heeft één punt.

Zie de doelpunten:

Er zijn 2 reacties

 1. Charif
  25 januari 2013 om 10:16 uur.

  Stelletje amateurs…echt schandalig dit whollah. Amateur voetbal op zaterdag is nog spannender. Te veel balverlies op het middenveld vooral te slechte passes die niet aankomen en ook veel ego dribbel gedrag in de 16.

  Moehiem naar huis toe die gasten

 2. Charif
  27 januari 2013 om 10:37 uur.

  Alsjeblieft zeg wat een schande dat voetbal dat ze vertonen. Amateurs zijn het saffi niet meer. Zondag amateurs zou ze nog verslaan. Ze gaan naar huis en dat verdienen ze ook. Chaotisch voetbal onnodig balverlies, geen tikken maar dribbelaars, veel hoge ballen en maar naar voren schieten zonder doel en als een kip zonder kop (wie leert ze dat) en scoren is te hoog gegrepen. Echt een drama ploeg die opnieuw moet leren voetballen want dit gaat echt nergens over, ik heb Marokko veel en veel beter zien spelen onder o.a. Gerets. Deze trainer meteen ontslaan en zoeken naar een betere want zijn systeem (voor zover je het een systeem kunt noemen) deugd niet en is voor amateurs nog te min!!!

Plaats je reactie