MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko naar huis na drie keer gelijkspel

28 januari 2013 | in Sport, Uitgelicht | Reageer

Marokko uitgeschakeld op Afrika CupMarokko heeft zich zondag niet weten te plaatsen voor de kwartfinales van het toernooi om de Afrika Cup. Het land had de afsluitende wedstrijd tegen Zuid-Afrika moeten winnen om door te gaan. De wedstrijd eindigde echter in een gelijkspel 2-2, wat meteen het derde gelijkspel was voor Marokko dit toernooi.

Zuid-Afrika en Kaapverdië zijn door met 5 punten, Marokko (2) en Angola (1) zijn uitgeschakeld.

Plaats je reactie