MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse bonscoach ontroostbaar na vroege uitschakeling

29 januari 2013 | in Sport | Reageer

Marokko-bondscoach Rachid TaoussiDe Marokkaanse bondscoach Rachid Taoussi is ontroostbaar na de vroege uitschakeling van Marokko in het toernooi om de Afrika Cup in Zuid-Afrika. De temperamentvolle coach was uiterst verdrietig.

De bondscoach verscheen met rode en betraande ogen op de persconferentie. Taoussi vond ondanks de grote teleurstelling dat Marokko voor haar eer heeft gestreden. “Ik ben tevreden met het team en voor mij is de uiteindelijke balans positief. Wij zullen nu ons moeten richten op de voorbereiding om de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2014.”

De coach kijkt uit naar de uitdagingen die Marokko tegemoet zal komen: “Drie maanden geleden werd ik benoemd en in slechts een maand kun je zien hoe het team is geworden. Het team is nog jong en het doel op lange termijn is de Afrika Cup in Marokko in 2015.”

Bekijk de persconferentie van de bondscoach:

Lees ook het volgende stuk op VI.nl: Messen geslepen na hopeloos falen Leeuwen van de Atlas

Plaats je reactie