MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM eist 8 jaar cel tegen gevluchte hasjbaas

30 januari 2013 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankHet Openbaar Ministerie heeft dinsdag voor de rechtbank in Arnhem de hoogst mogelijke straf geëist tegen een 38-jarige Arnhemse hasjbaas. Tegen Ahmed C. werd 8 jaar geëist, hoewel die inmiddels in Marokko woont en niet uitgeleverd kan worden, meldt de Volkskrant.

Ahmed C. wordt ervan beschuldigd tussen 2005 en 2008 65.000 kilo hasj te hebben ingevoerd en doorverkocht. Het Om beschuldigt Ahmed ook van het witwassen van 23,5 miljoen euro. Zijn 49-jarige halfbroer Khalid el B, die altijd al in Marokko verbleef, moet wegens het witwassen van minstens 9 miljoen euro 4 jaar cel opgelegd krijgen, vindt de aanklager volgens de krant.

De officier van justitie gelooft dat C. een enorme internationale hasjhandel leidde en dat hij de winsten gebruikte voor onder andere huizen, hotels en allerlei investeringen. De uitspraak wordt in februari verwacht. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie