MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Door koudegolf minder tomaten geëxporteerd

31 januari 2013 | in Economie | Reageer

TomatenAfgelopen weken was het redelijk koud in Agadir. En dat hebben de Europese markten dan ook wel gemerkt. De temperatuurdaling naar 3 tot 4 graden Celsius heeft invloed gehad op de aanvoer van tomaten naar Europese markten. Deze zijn met meer dan 15% gedaald. Dat meldt AGF.nl.

Ook sterke winden zorgden de afgelopen anderhalve week voor opschorting van enkele zeeroutes tussen Tanger en Algeciras. Ook dat leidde tot vertragingen in het scheepsvervoer.

Nu liggen de temperaturen weer hoger en is de productie terug op het gebruikelijke niveau. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie