MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zes ton hasj gepakt in Errachidia

01 februari 2013 | in Marokko | Reageer

hasj-transportIn de buurt van de Marokkaanse plaats Errachidia heeft de politie zes ton hasj in beslag genomen. Het zou gaan om een internationaal netwerk. Dat meldt Crimesite.nl.

Naast de drugs is er ook een onbekend som geld in beslag genomen evenals vijf voertuigen. Wat de bestemming van de vangst had moeten zijn is niet bekend gemaakt.

Marokko wil aantonen serieus werk te maken van de aanpak van grootschalige hasjhandel. De minister van Binnenlandse Zaken, Mohand Laenser, liet onlangs weten dat er in het Rifgebergte 60% minder areaal met hennep is beplant dan in 2002. (Bron/ lees verder: Crimesite.nl)

Plaats je reactie