MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay scheldt medici Schalke huid vol

07 februari 2013 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayNederlands International Ibrahim Afellay en de medische staf van zijn huidige club Schalke 04 hebben ruzie met elkaar. Dat meldt het Duitse blad Bild. Volgens het blad zou de Marokkaan de fysiotherapeuten van de club hebben uitgescholden, nadat zij in november een blessure bij hem ontdekten.

Sinds het incident is Afellay het vertrouwen in de medici van zijn Duitse werkgever kwijt.

“Fuck you! Fuck You, amateurs”, zou hij volgens Bild naar de doktoren hebben geroepen. Medespelers van de voetballer melden Bild dat de Nederlander zich sindsdien steeds meer als een einzelgänger binnen de selectie is gaan gedragen. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad en Bild)

Plaats je reactie