MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Youssef El Arabi verteld over het voetballen met Marokkaans elftal

09 februari 2013 | in Marokko | Reageer

Youssef El ArabiMarokkaans international Youssef El Arabi spreekt zich in een interview met SNTV over zijn hoop en dromen met het Marokkaans elftal na een vervroegde uitschakeling op de Africa Cup.

De speler van het Spaanse Granada CF in het interview:
“We hebben onze kansen verspild in onze eerste wedstrijd in de Africa Cup tegen Angola. We zijn erin geslaagd onze tweede wedstrijd tegen Kaapverdië gelijk te spelen. Onze derde wedstrijd was een hele moeilijke tegen Zuid-Afrika. Het eindigde in een gelijkspel, hoewel we echt heel goed speelden. Het was de eerste keer voor onze coach (Rashid Toussi) om ons te leiden op een toernooi als de Africa Cup. Ik hoop dat we in staat zullen zijn om het beter te doen op het aankomende WK.”

Bekijk hier het interview:

Bron/ lees verder: 7msport.com

Plaats je reactie