MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse keeper verliest bewustzijn na val

19 februari 2013 | in Sport | Reageer

Anas Zniti, keeper van Maghreb FesDe Marokkaanse competitiewedstrijd tussen Wydad Casablanca en Maghreb Fes werd dit weekend opgeschrikt door een naar incident.

Bij het opvangen van een bal uit de lucht, raakte doelman Anas Zniti van Maghreb Fes uit balans en kwam ongelukkig terecht. De keeper verloor zijn evenwicht en kwam hard op de grond terecht. Hij verloor zijn bewustzijn en lag enige tijd doodstil op de grond. Zniti werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Inmiddels gaat het beter met de Marokkaan.

Zie hier de val van de keeper:

Bron/ lees verder: FCUpdate.nl

Plaats je reactie