MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Pim Verbeek op zoek naar talenten in België

22 februari 2013 | in Sport | Reageer

Pim VerbeekPim Verbeek, de hoofdverantwoordelijke van alle Marokkaanse jeugdploegen, is in België om zoveel mogelijk Marokkaanse talenten te overhalen om deel te nemen aan de Afrika Cup -17, die in april gespeeld wordt in Marokko.

De Nederlander zou in ieder geval vier talenten van Club Brugge op het oog hebben, zo meldt Mountakhab.net. Verbeek zou ook een aantal spelers van Anderlecht willen bezoeken.

Dat toernooi wordt van 13 tot 22 april in Marokko georganiseerd. (Bron/ lees verder: Voetbalkrant.com)

Plaats je reactie