MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

CMA CGM reorganisatie vaarroutes Marokko

25 februari 2013 | in Marokko | Reageer

De Franse rederij CMA CGMDe Franse rederij CMA CGM voert een aantal wijzigingen door in de containerdiensten van en naar Marokko.

De rederij heeft meerdere vaarroutes samengevoegd om zo op de kosten te letten.

Tussen Marokko en Noord-Europa wordt het aanbod gereorganiseerd: de Dunkrus Express Service uit Casablanca en Agadir naar Duinkerke en Antwerpen is begin deze maand samengevoegd met de Agadir Express die de zelfde twee Marokkaanse havens met Portsmouth, Rotterdam en Le Havre verbond. (Bron/ lees verder: Delloyd.be)

Plaats je reactie