MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belhanda wil naar Champions League

27 februari 2013 | in Sport | Reageer

Younès BelhandaMontpellier middenvelder Younes Belhanda steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. De 22-jarige Marokkaan wil naar een club die uitkomt in de Champions League.

De Marokkaanse internationale werd eerder hardnekkig in verband gebracht met een overstap naar Fenerbahce en Inter, terwijl Liverpool en Tottenham ook tot de geïnteresseerden zouden behoren.

De 22-jarige Marokkaan zei tegen Canal+: “Ik ben alleen geïnteresseerd in clubs die in de Champions League uitkomen. In Spanje, Engeland, Italië en Duitsland zijn er vele grote clubs…. ” (Bron/ lees verder: Goal.com)

Plaats je reactie