MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse bond heeft geen werk meer voor Duut en Verbeek

01 maart 2013 | in Sport | Reageer

Pim VerbeekDe Marokkaanse voetbalbond heeft de contracten van de twee Nederlandse trainers Robert Verbeek en Henk Duut verbroken. De federatie heeft geen werk meer voor de twee Nederlanders.

Het duo werd naar het Noord-Afrikaanse land gehaald om daar Pim Verbeek (foto) te assisteren bij de jeugdteams. Mede door het gebrek aan werk worden de contracten van beiden verbroken, meldt RTV Rijnmond. Momenteel speelt er geen Olympische ploeg en is het jeugdteam Onder-19 uitgeschakeld.

Pim Verbeek blijft wel werkzaam in Marokko. Hij zal Marokko Onder-17 waarschijnlijk leiden tijdens de Afrika Cup in eigen land. (Bron/ lees verder: VI.nl en RTV Rijnmond)

Plaats je reactie