MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Corendon vliegt ieder week nu ook naar Tétouan

06 maart 2013 | in Toerisme | Reageer

Eerste vlucht Corendon naar TetouanDinsdag vloog voor de allereerste keer een vliegtuig van Corendon Dutch Airlines in samenwerking met ML Tours vanaf Amsterdam naar Tétouan.

Corendon heeft aangekondigd 1 keer per week op dinsdag naar Sania Ramel Airport in Tetouan te vliegen. De vlucht duurt drie uur en vijftien minuten.

De eerste vlucht werd dinsdag officieel geopend en werd er een lintje doorgeknipt door Ahmed Marcouch (PVDA Kamerlid), Yavuz Kara (ML Tours) en Wim Woelders (Corendon). (Bron/ lees verder: Tourpress.nl)

Plaats je reactie