MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nederland ontvangt “zware” handelsmissie uit Marokko

14 maart 2013 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse delegatieDinsdag ontving Nederland een “zware” handelsmissie uit Marokko. En dat is voor het eerst, meldt de NOS.

Het gaat om een handelsmissie op ministerieel niveau: de Marokkaanse minister van Transport komt mee, waaruit opgemaakt kan worden dat vooral gesproken zal worden over handel op het gebied van transport en infrastructuur.

NOS in gesprek met Nouria Ouibrahim, van NABC (Netherlands African Business Council), de organisatie achter de handelsmissie:

(Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie