MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaans korfbalteam voor het eerst aanwezig op WK onder 19

20 maart 2013 | in Sport | Reageer

Stichting Korfbal Marokko NederlandOp uitnodiging van Stichting Korfbal Marokko Nederland zal er voor de eerste keer een Marokkaans korfbalteam aanwezig zijn op de U19 Korfball World Cup in Leeuwarden.

De 18e editie van het internationale toernooi voor jeugdlandenteams korfbal tot 19 jaar, wordt gehouden in het paasweekeinde van 28 tot en met 31 maart 2013, te Leeuwarden. De Marokkaanse selectie zal voor deelname aan het toernooi van 22 maart tot en met 1 april verblijven in Nederland.

Marokko zit in Poule C en moet het gaan opnemen tegen Engeland, Rusland en Roemenië. (Bron/ lees verder: U19kwc.com)

Plaats je reactie