MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko bouwt nieuw netwerk groothandelsmarkten

21 maart 2013 | in Marokko | Reageer

Groothandelsmarkten in MarokkoEen groot en landelijk netwerk bouwen van 32 groothandelsmarkten die voldoen aan de internationale normen. Dat is waar Marokko in de komende jaren (2013-2017) aan gaat werken.

In de regio van Agadir zullen als onderdeel van het project vijf nieuwe AGF-markten worden gerealiseerd. Dat meldt de Marokkaanse minister van Handel en Industrie.

Het project maakt deel uit van een nationaal plan voor de reorganisatie van groothandelsmarkten in heel Marokko. De over verschillende regio’s verspreide vestigingen moeten een hecht nationaal netwerk gaan vormen. (Bron/ lees verder: LeMatin.ma en AGF.nl)

Plaats je reactie