MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko kan na nederlaag WK goed als zeker vegeten

25 maart 2013 | in Sport | Reageer

Marokkaans elftalMarokko kan het WK in Brazilië zo langzamerhand wel uit het hoofd zetten. De Leeuwen van de Atlas verloren op bezoek bij Tanzania met 3-1 en hebben zodoende nog altijd slechts twee punten behaald.

Bondscoach Rachid Taoussi gooide het na de teleurstellende Afrika Cup-campagne van begin dit jaar over een hele andere boeg en selecteerde voornamelijk spelers uit de eigen competitie. Veel hielp dat niet, want Tanzania versloeg de Leeuwen van de Atlas in het National Stadium van Dar es Salaam met 3-1.

Namens de Marokkanen redde Youssef El Arabi de eer, Abderrahim Chakir kreeg nog rood.

Met nog drie duels te gaan in Groep 3 is de achterstand op koploper Ivoorkust daardoor gegroeid tot vijf punten. Alleen de nummer één plaatst zich voor de play-offs. (Bron/ lees verder: VI.nl en FCUpdate.nl)

Plaats je reactie