MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twee nieuwe racewinnaars in WTCC-races Marokko

08 april 2013 | in Sport | Reageer

WTCC-races in MarokkoDe WTCC-races in Marrakech hebben twee nieuwe winnaars opgeleverd. Beide races werden gekenmerkt door lange safety car-situaties, zoals zo vaak het geval is in Marokko, en dat zorgde ervoor dat de Deen Michel Nykjaer en de Spanjaard Pepe Oriola hun eerste overwinningen in de raceklasse konden behalen. De Nederlander Tom Coronel kwam als negende en zesde over de finish.

De Nederlander pakte met een zesde plaats zijn beste resultaat van het seizoen, voor Nykjaer, Franz Engstler, Darryl O’Young en Charles Ng.

De volgende races zijn over drie weken, op de Slovakia Ring in Slowakije. (Bron/ lees verder: GPUpdate.net)

Plaats je reactie