MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokkaanse hackers betrokken bij aanval op Israël’

09 april 2013 | in Marokko | 1 Reactie

Anonymous hackt Israelische websitesVolgens de Arabische nieuwszender Al-Jazeera behoorden Marokkanen tot de groep van anonieme hackers die een massale cyberaanval uitvoerde op een aantal Israëlische websites afgelopen weekend.

De groep van anonieme hackers omvatte naast Marokkanen ook hackers uit Tunesië, Kosovo, Saoedi-Arabië, Egypte, Albanië, Turkije en Indonesië. De meeste aanvallen zouden zijn gekomen vanuit Indonesië, aldus Aljazeera.

In een video op YouTube kondigde de groep aan Israël aan te vallen in solidariteit met het onderdrukte Palestijnse volk. Op die manier willen ze de misdaden van het zionisme tegen de Palestijnen aankaarten.

Zie de video van de hackersgroep:

(Bron/ lees verder: Moroccoworldnews.com)

Er is 1 reactie

  1. Morrejan
    09 april 2013 om 05:39 uur.

    Dat het uit anti-semitische hoek kwam was iedereen wel duidelijk.
    Ik dacht niet gelijk aan Marokkanen

Plaats je reactie