MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dacia overweegt productie naar Marokko te verhuizen

11 april 2013 | in Economie | Reageer

Dacia in MarokkoEind maart legden medewerkers van de Dacia-fabriek in Roemenië het werk stil om een loonsverhoging van 40 procent af te dwingen. Inmiddels heeft Dacia een loonsverhoging van 9 procent gegeven. De staking lijkt voorlopig voorbij, maar het zit Dacia nog niet lekker. Dat meldt Nieuws.nl.

De vice-president van het automerk heeft dan ook gedreigd naar een goedkopere locatie in Marokko te verkassen als de situatie zich blijft voordoen.

De staking vorige maand heeft voor een verlies van 20 miljoen euro gezorgd. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie