MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko als nieuwe camperbestemming

12 april 2013 | in Toerisme | Reageer

Camping in MarokkoVanaf heden biedt camperreisorganisatie Travelhome campervakanties aan in Marokko. De campers kunnen opgehaald worden in Malaga, waarna men met de veerdienst vanaf de Spaanse kustplaatsen naar Marokko kan varen. Dat schrijft Tourpress.nl.

‘Wij breiden ons arsenaal aan camperbestemmingen uit met dit prachtige Afrikaanse vakantieland. De bijzondere cultuur, mooie koningssteden, het klimaat, authentieke dorpjes, de verkoelende kust en de vele campings zijn ingrediënten voor een fascinerende ontdekkingsreis per camper,’ stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel.

Vrij kamperen is in Marokko op veel plekken mogelijk. Campings zijn er genoeg te vinden, zeker langs populaire toeristische routes. (Bron/ lees verder: Tourpress.nl)

Plaats je reactie