MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nog geen Marokkanen uit Gouda naar Syrië afgereisd

14 april 2013 | in Maatschappij | Reageer

Jihadisten in SyrieEr zijn nog geen Marokkaanse jongeren uit Gouda in Syrië, maar het is niet uitgesloten dat er alsnog jongeren gaan afreizen naar het oorlogsgebied. Dat zegt de burgemeester van Gouda tegen OmroepWest.

De burgemeester zegt in gesprek te zijn met de Marokkaanse gemeenschap om de jongeren die overwegen af te reizen naar Syrië van dit plan af te brengen. Maar zegt verder niet uit te kunnen sluiten dat ze alsnog richting Syrië afreizen. (Bron/ lees verder: OmroepWest.nl)

Plaats je reactie