MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Verbeek niet verrast over wegsturen te oude spelers

16 april 2013 | in Sport | Reageer

Pim VerbeekIn totaal zijn negen spelers van het toernooi om de Afrika Cup voor spelers tot zeventien jaar naar huis gestuurd, omdat er na een MRI-scan werd geconstateerd dat ze de speelgerechtigde leeftijd al gepasseerd waren. Drie spelers van Ivoorkust, drie van Nigeria en drie van Congo zijn hierom per direct naar huis gestuurd. Dat meldt VI.nl.

Pim Verbeek, die de leiding heeft over de jeugdploeg van Marokko, verbaasde het niet. Hij had langer het gevoel dat er iets niet klopte. ‘Dit is een blamage. (…) Maar het verhaal gaat al jaren rond’, laat Verbeek weten aan Voetbal International.

De jeugdploeg van Marokko is het toernooi goed gestart met een 4-1 overwinning op Gabon. (Bron/ lees verder: VI.nl)

Plaats je reactie