MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Manchester City legt 18 miljoen euro neer voor Maher’

17 april 2013 | in Sport | Reageer

Adam MaherManchester City is bereid om diep in de buidel te tasten voor de Marokkaan Adam Maher, zo schrijft de Engelse krant The Daily Mirror dinsdag. De Engelse grootmacht schijnt 15,4 miljoen pond (18 miljoen euro) over te hebben voor het talent.

Naast The Citizens zouden ook Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, Ajax en PSV de negentienjarige spelmaker graag in hun selectie verwelkomen.

Volgens diverse media zouden de gesprekken over een transfer tussen Manchester City en AZ al geopend zijn. De Marokkaan moet bij City de teleurstellende Samir Nasri doen vergeten. (Bron/ lees verder: VoetbalZone.nl en The Daily Mirror)

Maher in actie:

Plaats je reactie