MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Elf migranten overleven schipbreuk voor kust Marokko niet

19 april 2013 | in Marokko | Reageer

Afrikaanse migrantenVoor de kust van het Marokkaanse plaatsje al Hoceima zijn deze week minstens elf migranten om het leven gekomen toen hun boot kapseisde. Dat meldt de Marokkaanse media.

In een poging Spanje te bereiken hebben 11 van de 43 schipbreukelingen het niet overleefd. Twaalf schipbreukelingen werden naar het ziekenhuis gebracht nadat ze gered waren door de Marokkaanse marine. De andere migranten hebben veilig en wel het Marokkaanse land bereikt.

Plaats je reactie