MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher: Speeltijd bij nieuwe club is het belangrijkst

21 april 2013 | in Sport | Reageer

Adam MaherAdam Maher mikt komende zomer op een transfer naar Ajax of PSV. Voor hem is veel kunnen spelen het belangrijkst. Wat zijn keuze echter ook sterk kan beïnvloeden is spelen in de Champions League. Dat zegt de middenvelder van AZ zaterdag in AD Sportwereld.

Afgelopen winter was hij al dicht bij een overgang naar PSV. Nu is ook Ajax geïnteresseerd in de middenvelder. “Het kan een overweging zijn welke club straks Champions League speelt. Wil je de top halen, dan is spelen in de Champions League op mijn leeftijd een vereiste”, aldus Maher die zaterdag met zijn club nog met 3-1 verloor van PSV. (Bron/ lees verder: AD Sportwereld)

Plaats je reactie