MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Twee vermoedelijke leden al-Qaida aangehouden in Spanje

24 april 2013 | in Maatschappij | Reageer

Spaanse politieDe Spaanse politie heeft twee vermoedelijke leden van het terreurnetwerk al-Qaida in de islamitische Maghreb gearresteerd. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken dinsdag bekendgemaakt volgens MetroNieuws.

De twee verdachten zijn een Algerijn een Marokkaan.

Volgens het ministerie lijkt hun profiel erg goed op dat van de twee daders die de aanslag pleegden tijdens de marathon van Boston. (Bron/ lees verder: MetroNieuws)

Plaats je reactie