MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Oosterveen fietst van Agadir naar Staphorst

25 april 2013 | in Maatschappij | Reageer

Henk Oosterveen in marokkoDe Nederlander Henk Oosterveen is bezig met een solofietstocht vanuit Marokko naar Nederland. Voor zijn reis vanuit Agadir naar Staphorst zal hij vijfduizend kilometer moeten fietsen. Dat meldt De Stentor.

Na de overtocht naar Europa keert Oosterveen via Frankrijk, Luxemburg en België terug naar zijn thuishaven Staphorst.

De reiziger trekt drie maanden uit voor de reis van zo’n vijfduizend kilometer naar Staphorst. Die ging twee weken geleden van start in de Marokkaanse kustplaats Agadir, waar hij per vliegtuig aankwam. De zestiger maakt het zichzelf niet gemakkelijk, onderweg moet hij over de Hoge Atlas en na de overtocht bij Gibraltar wachten ook in Spanje nog de nodige beklimmingen. (Bron/ lees verder: De Stentor)

Plaats je reactie